Lesesal
Generell informasjon:
IKA Trøndelags bestand formidles på ei forskercelle i Maskinistgata 1.
Åpningstider:
Faste åpningstider forskercella:
Tirs- og torsdag: 10:00 - 15:00

Ut over dette holder vi åpent etter avtale innenfor kjernetiden 09:00-14:30

For mest mulig effektiv bruk av din tid på lesesalen, anbefaler vi at du tar kontakt med oss i god tid før ditt besøk.

Oppdaterte veiledere

Publisert 23. februar 2016 av Pål Langøien

IKA Trøndelags veiledere for barnehage, skole og personal er oppdatert. Det er stort sett mindre justeringer, men det anbefales likevel å oppdatere eventuelt nedlastede versjoner.

[alt]

Mer konkret dreier det seg om finjustering av tekst og retting av mer tekniske feil som opphold i sidenummer og liknende. Det dreier seg om veileder for barnehage, grunnskole, videregående skole og personal.

Veilederne ser på dokumentproduksjonen ved aktuelle enheter, og gir retningslinjer for både håndtering og bevaring av disse.

Veilederne fra IKA Trøndelag er ment å være oppslagsverk i forhold til behandling av dokumenter produsert innen de respektive sektorer i kommunen.

Veilederne er utarbeidet av IKA Trøndelag i samarbeid med representanter fra våre eierkommuner.

Laste ned veilederne:

Notiser
Inntak papir åpent igjen
I dag 7. oktober åpner vi for mottak av papirarkiver igjen etter en inntaksstopp på et drøyt halvår i forbindelse med flytting av ansatte og
Trøbbel med e-post
Som en følge av serverflytting hos domeneleverandør, har vi ikke fått inngående e-poster denne uken. Det jobbes med å rette feilen, men om
Artikler
Veileder for prosjektdokumentasjon – forslag til håndtering og bevaring
I samarbeid med Inderøy, Levanger og Malvik kommune har vi utarbeidet en veileder for dokumentfangst i kommunale prosjekt. Veilederen gir en kort
Byggearbeidene igang på taket av Dora
I ekstraordinært representantskapsmøte av 24. august 2023, ble det vedtatt at IKA Trøndelag flytter tilbake til Dora. Nytt magasin og
Utstilling
Etter bybrannen i Levanger 1877 tok formannskapet initiativ til å starte en...